KURSER

Copyright © All Rights Reserved

Instagram

KREATIVA KURSER

Många längtar efter att komma igång med något kreativt men tycker att vägen dit är för svår. Att teckna och måla kan vara ett stort motstånd om man inte gjort det på många år - men det behöver inte vara så! Pröva att gå en kurs.

Mina kurser riktar mig till både företag och privat personer.

Vill du göra något annorlunda med din personalgrupp?

- Kontakta mig så skräddarsyr vi något inom måleri, teckning eller kanske textilgt hantverket?...

Vill du ge bort en fin present?

- Ge bort en kurs och följ med själv- Vi håller till i min ateljé på Folkungagatan i Stockholm.

Här får ni arbeta i en kreativ miljö där vardagens känns långt borta. Fika ingår!

 

Bokning sker via Skillbreak. Här kan du hitta massor av inspirerande kurser. För att boka kurs med mig, sök under "Konst och foto" och sedan "teckna och måla".

Hittar du inget kurstillfälle som passar dina önskemål kan vi skräddarsy en kurs för er.

MÅLA PÅ DUK

- hur svårt kan det va?

 

Pröva på att måla på duk och upplev hur färger bygger form och volym. Vi använder akryfärg som är vattenlöslig och torkar snabbt, vilket innebär att du kan ta med dig ditt konstverk direkt efter kursens slut. Kursen anpassas efter dina önskemål och förkunskaper. Färgblanding och färglära är är viktiga moment i kursen, men viktigast är att våga prova, experimentera, måla över och ha kul!

AKVARELL

- låt vattnet styra!

 

Akvarell är en fantastisk teknik som kan användas på massor av olika sätt som ger olika uttryck och effekt. Jag håller kursen i min studio på Södermalm i Stockholm. Vi pratar om färg, form, ljus, skuggor och komposition. Du får prova på olika akvarelltekniker och får tips om färg och material som kan användas vid akvarellmålning.

Kursen anpassas efter deltagarnas önskemål och nivå. 

TECKNINGSKURS

-lättilgänglig mindfullness

 

Vill du lära dig teckna? I min workshop går vi igenom grunderna i teckning med grundformer, skuggor och olika tekniker för att skapa personliga uttryck.

Teckning kan vara både avkopplande och utvecklande för dina sinnen. Det kan vara ett sätt att bli medveten om hur former omkring dig skapar skuggor och påverkar rummet och hur olika man kan tolka detta med en penna. Du behöver ingen tidigare erfarenhet.