KONST

Läs mer om min relation till konsten och vad jag stärvar
efter med mitt måleri nedananför bildgalleriet

Att köpa originalkonst är att investera i en långsiktig kärlekshistoria som som adderar personlig prägel och
förhöjer känslan i hemmet. Själv älskar jag att omge mig
med vackra föremål, pryttlar, växter och konst. Jag hittar dem på auktioner, gallerier, loppis, nätet och på utställningar. Det vackra kan kosta lite eller inget och ibland vara ganska dyrt. Men det viktiga är att det tilltalar just mig.

Det är en härlig känsla att äga något unikt.Min egen konst säljer jag via fysiska utställningar, sociala medier,  min webbshop och direkt från ateljen på Södermalm i Stockholm. Pröva själv att vägra "postertrenden" och hitta dina egna favoriter. Ta en titt i webbshopen eller boka en privat visning i min studio.


Olja på duk har kommit att bli min huvudsakliga teknik även om jag också tecknar mycket. Min bildvärld är fylld med referenser från samtiden och historien, från stad och från natur. Jag målar ofta kvinnor och djur, blommor och blad och gärna på så stora dukar jag kommer över. 

Har du tips om Gallerier eller restauranger runt om i landet som skulle kunna tänkas vilja ställa ut min konst så tar jag tacksamt emot förslag.


Allt måleri är till salu. Kontakta mig direkt direkt och boka ett besök i studion eller besök mig vid nästa utställningstillfälle. 

Maila: lisa@lisaling.se  

tel 0732443511