KURSER

Tillfällig paus...


Under en tid framöver ligger kursverksamheten  på is.
Det går självklart att höra av sig med förfrågningar och intresseanmälan kan sparas tills Corona läget lungat sig. 

Längtar du efter att komma igång med något kreativt men tycker att vägen dit är för svår. Att teckna och måla kan vara ett stort motstånd om man inte gjort det på många år - MEN det behöver inte vara så! Pröva att gå en kurs."Mina kurser vänder sig till både företag och privatpersoner"

- Maila mig så skräddarsyr vi något som passar just er!

 
 
 
 

Vill du lära dig teckna? I min workshop går vi igenom grunderna i teckning med grundformer, skuggor och olika tekniker för att skapa personliga uttryck.

Att teckna är både avkopplande och utvecklande för dina sinnen. Det kan vara ett sätt att bli medveten om hur former omkring dig skapar skuggor och påverkar rummet och hur olika man kan tolka detta med en penna. Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att gå kursen.


Akvarell är en fantastisk teknik som kan användas på massor av olika sätt som ger olika uttryck och effekt. Jag håller kursen i min studio på Södermalm i Stockholm.  Vi pratar om färg, form, ljus, skuggor och komposition. Du får prova på olika akvarelltekniker och får tips om färg och material som kan användas vid akvarellmålning.

Kursen anpassas efter deltagarnas önskemål och nivå.

MÅLA PÅ DUK - Blanda färg och ta ut svängarna 


Pröva på att måla på duk och upplev hur färger bygger form och volym. Vi använder akryfärg som är vattenlöslig och torkar snabbt, vilket innebär att du  kan ta med dig ditt konstverk direkt efter kursens slut. Kursen  anpassas efter dina önskemål och förkunskaper. Färgblanding och färglära är är viktiga moment i kursen, men viktigast är att våga prova, experimentera, måla över och ha kul!