KURSER

KREATIVA KURSER

Bokning sker via Skillbreak. Här kan du hitta massor av inspirerande kurser. För att boka kurs med mig, sök under "Konst och foto" och sedan "teckna och måla". Hittar du inget kurstillfälle som passar dina önskemål kan vi skräddarsy en kurs för er.

Längtar du efter att komma igång med något kreativt men tycker att vägen dit är för svår. Att teckna och måla kan vara ett stort motstånd om man inte gjort det på många år - men det behöver inte vara så! Pröva att gå en kurs.

Mina kurser riktar mig till både företag och privat personer.


Vill du göra något annorlunda med din personalgrupp, möhippa eller svensexa?

- Kontakta mig så skräddarsyr vi något inom måleri, teckning eller kanske textilgt hantverket?...


Vill du ge bort en fin present?

- Ge bort en kurs och följ med själv -Vi håller till i min ateljé på
Folkungagatan i Stockholm.

Här får ni arbeta i en kreativ miljö där vardagens känns långt borta. Fika ingår!AKVARELL

- låt vattnet styra!


Akvarell är en fantastisk teknik som kan användas på massor av olika sätt som ger olika uttryck och effekt. Jag håller kursen i min studio på Södermalm i Stockholm.  Vi pratar om färg, form, ljus, skuggor och komposition. Du får prova på olika akvarelltekniker och får tips om färg och material som kan användas vid akvarellmålning.

Kursen anpassas efter deltagarnas önskemål och nivå. 

TECKNINGSKURS

-lättilgänglig mindfullness


Vill du lära dig teckna? I min workshop går vi igenom grunderna i teckning med grundformer, skuggor och olika tekniker för att skapa personliga uttryck.

Att teckna är både avkopplande och utvecklande för dina sinnen. Det kan vara ett sätt att bli medveten om hur former omkring dig skapar skuggor och påverkar rummet och hur olika man kan tolka detta med en penna. Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att gå kursen.


För företaget

- gruppdynamik och kreativitet


Låt din personalgrupp prova på något annorlunda nästa gång ni har konferens, utvecklingsdagar eller er helt vanliga APT! 

Jag kommer till er eller ni kommer till mig. Ni får pröva på att teckna, måla, skulptera eller annan kreativ aktivitet efter era önskemål. Att använda sina händer och skapa tillsammans stärker gruppdynamik och välbefinnande hos dina medarbetare. 
Kontakta mig för kostnadsförslag och idéer för upplägg. 


MÅLA PÅ DUK

- hur svårt kan det va?


Pröva på att måla på duk och upplev hur färger bygger form och volym. Vi använder akryfärg som är vattenlöslig och torkar snabbt, vilket innebär att du  kan ta med dig ditt konstverk direkt efter kursens slut. Kursen  anpassas efter dina önskemål och förkunskaper. Färgblanding och färglära är är viktiga moment i kursen, men viktigast är att våga prova, experimentera, måla över och ha kul!