KURSER

Längtar du efter att komma igång med något kreativt men vet inte riktigt hur? Ibland kan det vara svårt att veta vart man skall börja eller hur man skall tänka. Boka en kurs med mig som handledare och lär dig grunderna i teckning, måleri och skulptur.  Inga förkunskaper krävs och det brukar vara riktigt trevliga timmar.  

Kurserna bokas via Skillbreak.com alternativt Truestory.se.
Har du specifika önskemål kan jag skräddarsy ett upplägg. Kurserna hålls i min ateljé på Folkungagatan 107 i Stockholm. -Välkomna!

- Maila mig så skräddarsyr vi något som passar just er!

 
 
 
 

"Kurserna passar för både företag
och privatpersoner"

Exempel på kursupplägg

Lär dig teckna ansikte

Jag älskar verkligen att teckna ansikten. De behöver inta bli porträttlikt en specifik person men det är alltid lika spännande att se vem som växer fram på pappret. Att teckna ansikten är en klassiskt övning som man har stor glädje av. Små små ändringar och förskjutningar förändrar hela uttrycket och karaktären. 

Vill du också lära dig teckna ansikten? Det är inte så svårt som man kan tro. I min workshop går vi igenom hur du placerar ögon näsa och mun, hur man kan tänka med hals och öron. Du lär dig enkla grundformer för att bygga upp ögon näsa och mun, och hur man skapar volym så att det inte känns platt. Du lär dig bygga vidare med skuggor för att skapa ditt personliga uttryck. Du behöver ingen tidigare erfarenhet.


Boka här

Skulptur - sittande figur

Denna workshop ger dig möjlighet att koppla bort vardagen fullständigt genom att lägga ditt fokus på att forma lera med händerna.

Vi kommer att arbeta med att gestalta en sittande människa. Fokus ligger på människans proportioner, uttryck och sinnesstämning samt på förenklingar av former. Du får med dig kunskaper om lerans egenskaper samt hur du bör tänka och arbeta för att undvika bland annat sprickbildning.

Den här kursen är väldigt populär och brukar snabbt bli fullbokad. Boka ditt kurstillfälle här

Akvarell -blommor och landskap

Akvarell är en fantastisk teknik som kan användas på massor av olika sätt som ger olika uttryck och effekt. Jag håller kursen i min studio på Södermalm i Stockholm.


I denna workshop får du lära dig använda akvarellfärger på olika sätt. Både att låta vattnet ta plats och låta slumpen styra och att kontrollera ditt motiv med tunna lager på lager. Genom övningar med färg, vatten och ett mått tålamod formar vi blomstermotiv tillsammans. Här finns inte rätt och fel, bara utforskande nyfikenhet.

Kursen anpassas efter deltagarnas önskemål och nivå.

Boka din plats här